• Twitter
  • Instagram

Onze partners. De sport kan niet zonder.

De Nederlandse natuurijs wedstrijden kunnen niet bestaan zonder hulp van onze partners. Unox is vanaf onze oprichting betrokken bij de stichting. Sinds dat moment verslaat ook schaatsomroep NOS onze wedstrijden. De afgelopen 10 winters was KPN niet alleen sponsor van de KNSB, maar ook van onze wedstrijden. Wij zoeken een opvolger voor KPN!

Met elkaar zorgen we ervoor dat teams kunnen strijden om de winst en prijzengeld. En dat Nederland getuige kan zijn van onze prachtige echt Hollandse sport.

Onze trouwe
partners

Lees Verder
Contact

Unox

Een Hollandse Keuken bij een Hollandse Sport.

Het oer-Hollandse Unox is vanaf de oprichting van onze Stichting in 1991 betrokken. Wij kunnen met recht spreken van een uniek partnership dat dus al bijna 30 jaar duurt. Dankzij Unox zijn vele wedstrijden verreden.

Wie volgt KPN op?. 

De Stichting Natuurijs Klassiekers biedt een uniek partnership. Marathonschaatsen op natuurijs is de oorsprong van onze schaatssport. Nog steeds wordt Nederland massaal op een leuke manier gek als het begint te viezen. U leest er alles over in onze propositie. 

Propositie

NOS Studio Sport

De schaatsomroep van Nederland.

NOS Studio Sport is de schaatsomroep van Nederland. Sinds het begin van ons bestaan zendt de NOS van alle klassiekers beelden uit in haar programmering. Dankzij de NOS kan Nederland onze prachtige wedstrijden zien.